Kindle 10

39 900 Ft

Raktáron


Személyes átvétel üzeltünkben: Raktáron
1065 Budapest Podmaniczky utcy 75


Kiszállítás GLS futárral:
Raktáron lévő termékeket
48 órán belül szállítjuk (kivéve hétvégén)


 Ajándék: A teljes árból 2000Ft visszatérítést adunk,
 amely e-könyvek és szótárak letöltésére használható fel!

 Angol-Magyar 
és Német - Magyar automata fordító szótárat is letölthet.
 Több mint 3000 E-könyv közül válogathat és itt felhasználhatja a
 2000Ft-os 
visszatérítést --»   Entikvarium.hu 


 ( Csak a nálunk vásárolt termékekhez tudjuk adni a letöltéseket.
Tehát ha máshol vásárol amazon kindle terméket akkor nem
kap 
hozzá szótárakat és e-könyveket.)

* Kötelező kitölteni

39 900 Ft

Kindle 10

Tovább nézetek

Részletek

Kindle 10  (2019)


Kindle 10 beépített világítással 

A beépített 4 db. led lámpa álltal megvilágított kijelző az állítható fény segítségével nappal és éjszaka is kényelmesen olvashat beltéren és a szabadban. A mindössze 8,7 mm vékony modern készülék továbbra is elegáns maradt, még a súlyán is (174 Gramm) csökkentettünk, hogy önnek még kényelmesebb legyen az olvasás akár órákon át is! 


Csillogásmentes kijelző 

A Kindle 10 csillogásmentes érintőképernyő kijelzővel rendelkezik, a papírhatású kijelző tökéletes olvasási élményt ad még közvetlen napfényben is. Emiatt nyugodtan haszálhatja a kertben vagy akár a strandon is.

Sok ezer könyv egyetlen készüléken 

Válasszon sok millió angol nyelvű könyvből, vagy sok ezer magyar nyelvű könyvből, újságból. A beépített 4 GB memória elegendő több ezer könyv tárolására, így az egész könyvtárát magával viheti. 

Most már akár hallgathatja is kedvenc könyveit

(Jelenleg még csak angol nyelvűeket). Párosítsa a készüléket Bluetooth fejhallgatóval vagy hangszórókkal az izgalmas történetek hallgatásához, vagy az angol nyelv tanulásához.

Egyetlen akkumulátor töltés hetekig tart, nem órákig.

Bosszantja, hogy a telefonja, mindig a legizgalmasabb résznél jelzi, hogy nemsokára lemerül? Felejtse el az akkumulátor problémát, a Kindle 8 light egyetlen töltéssel hetekig is üzemel. Természetesen ez függ a beépített világítás használatától is. Napi egy óra olvasással közepesen erős világítással az üzemidő 4 hét 

Több mint e-könyv olvasó 

Állítsa be a betűk méretét és vastagságát, és olvassa el a Kindle-exkluzív betűtípusokat, kézzel rajzolva, hogy a lehető legolvasottabb legyen. 

A Whispersync lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen váltson az olvasás és a hallgatás között a Kindle és Kindle alkalmazásban anélkül, hogy elveszítené hol tartott az olvasásban (Wi-Fi kapcsolat szükséges hozzá).

 

További információk és műszaki adatok:

Megnevezés: Amazon Kindle 10 e-könyvolvasó

Képernyő: Amazon 6 Colos kijelző exkluzív Carta e-papír technológia, optimalizált Font technológia, 16 színű szürkeárnyalatos

Felbontás: 167 ppi
Világítás: 4 led égő
Audió: Bluetooth hangszóróval, vagy fejhallgatóval
Méret: 160 x 113 x 8.7 mm
Súly: 174 g gramm
Tárolási kapacitás: 4 GB belső memória
Könyv tárolási kapacitás: 4000 könyv Átlagosan 1mb/könyv mérettel számolva.
Online felhő lehetőség: 3000 könyvél is többet tárolhat az amazon felhőben.
Akkumulátor üzemidő: Egy feltöltéssel legfeljebb 4 hétig használható ha naponta 1 órát használjuk a készüléket és 10-es beállításon van a fényerő. Ez az üzemidő módosulhat a külső fényviszonyok változásától.
Feltöltési idő Egy teljes feltöltés 4 óra
Wi-Fi kapcsolatok: Támogatja a nyilt, és a védett hálózatokat, melyek szabványos  802.11b, 802.11g, or 802.11n hálózatok
Olvasási formátumok: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP 
Dokumentáció: A készüléken található leírás a készülék kezeléséről. + magyar nyelvű használati útmutatót adunk letölthető formában. 
Garancia és szerviz: 1 év garancia Magyarországon Kindleshop-ban szervizelhető. 1138 Budapest Esztergomi út 66. (saját szervizünk)
Mi van a dobozban? Amazon Kindle 10 készülék, USB 2.0 csatlakoztató kábel, angol nyelvű használati útmutató.