Amazon Kindle Paperwhite 3

45 900 Ft

Raktáron 


Személyes átvétel üzeltünkben: Azonnal


XIII.kerület Budapest Esztergomi út 66


Kiszállítás GLS futárral: 24 órán belül  


 Ajándék: Angol-Magyar és Német - Magyar automata fordító szótárat adunk a készülékhez. 


+ 50db  E-könyvet adunk ajándékba  (értéke: 19.500Ft)  Ekönyvek listája itt 


 ( Az ajándékot csak a nálunk vásárolt termékekhez tudjuk adni.


Tehát ha máshol vásárol amazon kindle terméket akkor nem kap
hozzá szótárakat és ekönyveket.)

Amazon Kindle Paperwhite 3

Tovább nézetek

Részletek

Kindle Paperwhite 3 rezgésmentes háttérvilágítással!

 

A beépített világítással rendelkező kiváló termék.

Az új nagy felbontású képernyője kétszer annyi képpontot tartalmaz mint az előző Kindle Paperwhite készülék. A régi készülék 212 PPI felbontását növelte meg  a gyártó 300 PPI-re.
Ezzel a készülék felbontása 1072x1448 nőtt ami szebb betűket és jobb olvashatóságot biztosít.
A megnövelt felbontásnak leginkább PDF formátumú dokumentumok olvasásánál vesszük hasznát,mivel ekönyv formátumba való konvertálás nélkül is jól olvasható az új készüléken minden PDF dokumentum.
 
 

Ne feledkezzünk el az új betűtípusról sem, amit kifejezetten a Kindle Paperwhite 3-hoz terveztek. Az új font készlet nem csak gyönyörű, hanem az olvashatóságot is növeli amellett, hogy gyorsabb képernyő frissítést tesz lehetővé lapozáskor. 
 
 

 

A Kindle Paperwhite kijelzőjét nem lehet megkülönböztetni a papírétól.

 A Paperwhite legújabb változata megtartotta kis méretét, azonban jobb kontrasztot és tökéletesebb háttérfényt fejlesztettek ki. Integrálták a Goodreads közösségi oldalát, mely olvasói színteret kínál a felhasználók számára. Az eredeti papírhatás nem hiányolható az új modellben sem, így a könyv varázsa a Kindle-ben marad.
 

További információk és műszaki adatok:

 

Képernyő: Amazon 6 “Paperwhite kijelző exkluzív Carta e-papír technológia és a következő generációs beépített lámpával, 300 ppi, optimalizált Font technológiát, 16 színű szürkeárnyalatos
Méret: 169 mm x 117 mm x 9.1 mm
Súly: 206 gramm
Tárolási kapacitás: 4 GB belső memória
Könyv tárolási kapacitás: 3000 könyv Átlagosan 1mb/könyv mérettel számolva.
Online felhő lehetőség: 3000 könyvél is többet tárolhat az amazon felhőben.
Akkumulátor üzemidő: Egy feltöltéssel legfeljebb 8 hétig használható ha naponta fél órát használjuk a készüléket és 10-es beállításon van a fényerő. Ez az üzemidő módosulhat a külső fényviszonyok változásától.
Feltöltési idő Egy teljes feltöltés 4 óra
Wi-Fi kapcsolatok: Támogatja a nyilt, és a védett hálózatokat, melyek szabványos  802.11b, 802.11g, or 802.11n hálózatok
Olvasási formátumok: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP 
Dokumentáció: A készüléken található leírás a készülék kezeléséről. + magyar nyelvű használati útmutatót adunk letölthető formában. 
Garancia és szervíz: 1 év garancia Magyarországon Kindleshop-ban szervizelhető. 1138 Budapest Esztergomi út 66. (saját szervizünk)
Mi van a dobozban? Kindle Paperwhite 3, USB 2.0 csatlakoztató kábel, angol nyelvű használati útmutató, 27%-os áfatartalmú áfás számla.