Adatkezelési információk

1. Az adat kezelő:
Weboldalunk látogatóinak és vásárlóinak az adatait a webáruház üzemeltetője az 1BM Trade Kft. kezeli.
 
 
2. Az adatkezelés célja: 
A honlapunk látogatóinkról bizonyos információkat (kizárólag a böngészésről) automatikusan gyűjtünk a google analytic segítségével (mint például a látogató IP címe, látogatások száma, megtekintett termékek, oldalunkon eltöltött idő, képernyőfelbontás stb.) 
Az így szerzett adatok személyesnek tekinthetők de nem személyi adatok, kizárólag statisztikai célokra használjuk fel a vásárlói szokások elemzéséhez.
A vásárláskor rögzített adatait  kizárólag a vevő megrendelésének teljesítéséhez, valamint a vevő által kért egyéb műveletek (pl. hírlevél küldése) céljából kezeli.

Vásárláskor rögzített adatait minimum 1 évig megőrizzük a garanciális feltételek biztosítása érdekében.
A kiállított számlákat az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 47.§-ának (1) bekezdése értelmében, 5 évig kötelezően megőrizzük.
Külön kérésre adatait, a termék leszállítása után 3 nappal töröljük.

 

3. A kezelt személyes adatok köre: 


felhasználónév,
saját e-mail cím,
jelszó,
számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
telefonszám

 

4. Az adatokat megismerő személyek köre, adatfeldolgozás:

A megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. 

Rendszerinformatika:
TLSoft Intelligent Solutions Kft.
5931 Nagyszénás Szent István u. 5.

 

Könyvelés: 
Irisz Office
1114 Budapest, Bartók Béla út 29.

 

Szállítás:
GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.

 

5. Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetésnél megadott információkról az 1BM Trade Kft. nem szerez tudomást, nem tárolja sem a tranzakció lebonyolítása alatt, sem azt követően. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két egymástól elkülönülő rendszerben történik. Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik a  Unicredit Bank Zrt. felé.

 

Jogellenesnek vélt adatkezelés esetén az 1BM Trade Kft. belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz,  valamint az érintett személy lakóhelye (tartózkodási helye) szerinti megyei bírósághoz fordulhat.